DanubiSoft

DanubiSoft Kft. - dSuite termelésirányítási és termeléstervező rendszer fejlesztése

Az Innovációs projekt fő célja, hogy a tudás, amit a DanubiSoft a közel 20 éves múltja alatt megszerzett és több évnyi folyamatos fejlesztéssel érvényre jutatott a dSuite Vállalatirányítási rendszerében, szélesebb kör számára is könnyen elérhetővé váljon.
A technológiai korszerűsítés lehetővé teszi, hogy új és egyedi, a termelésirányítási rendszerek piacán egyáltalán nem jellemző üzleti modellel kínáljuk szoftverünk az érdeklődők számára.
A fejlesztés legnagyobb értéke, hogy egyre több vállalkozás számára tudunk ideális megoldást nyújtani, hiszen a projektnek köszönhetően a dSuite rendszer még inkább piacképessé tud válni, alkalmazkodva a 21. század elvárásaihoz. A fejlesztésnek köszönhetően a DanubiSoft jelentősen tudja növelni a jelenlegi célcsoportjának a nagyságát, ami akár meg is tud duplázódni.
A projekt keretében kutatjuk a mesterséges intelligencia felhasználásának új alternatíváit a gyártásoptimalizálásban, ami lehetővé teszi a minél gyorsabb, pontosabb és a valóságnak megfelelő gyártástervezést.
Célunk, hogy olyan megoldást találjunk, ami biztosítja a valódi költségalapú optimalizálást, akár változó döntési feltételek mellett is.
 
A projekt keretében megvalósuló kutató és fejlesztő tevékenységek:
· Kutatás:   A projektben kutatni kívánjuk a mesterséges intelligencia alkalmazásának új lehetőségeit a termeléstervezésben és termelésoptimalizálásban.
· Fejlesztés:   A dSuite rendszer korszerűsítése annak érdekében, hogy még inkább illeszkedjen a ma elvárásaihoz.

A megítélt támogatás összege: 19 595 220 Ft