DanubiSoft

dSuite
termelésirányítási rendszer

A dSuite rendszer legfőbb sajátossága, hogy nem egy könyvelő/pénzügyi szoftverből nőtte ki magát, hanem már a kezdetekkor egy gyártástervező modul köré kezdett felépülni a teljes vállalatirányítási rendszer. Ennek köszönhetően a valós anyagáramlás mentén zajlik a vállalat és a termelés irányítása.

A dSuite rendszer egy eszköz céljai eléréséhez

Komplett és integrált termelésirányítási rendszer a rendeléstől a kiszállításig

Kidolgozott iparági megoldások
Digitalizált adminisztráció és gyártás
Célzottan gyártástervezéshez
Folyamatok automatizálása

Helyezze új nézőpontba a vállalatának irányítását

dSuite
Gyártásra tervezve

A dSuite egy olyan irányítási rendszer, amely a termelési folyamatok részleteire helyezi a hangsúlyt, ennek köszönhetően megteremti a magas színvonalú gyártástervezés szoftveres támogatását. 

Ha az Ön cége is termékek gyártásával foglalkozik, válassza a DanubiSoft rendszerét!

Válassza a dSuite rendszert, hogy folyamatait egy moduláris integrált rendszerben kezelhesse

Termelésirányítás

A dSuite működésének központi része, mely magába foglalja a gyártási törzsadatok szofisztikált kezelését, a gyártás előkészítéshez és gyártástervezéshez kapcsolódó törzs- és mozgási adatokat.

Vezetői döntéstámogatás

A dSuite biztosítja a felhasználói számára, hogy mindig objektív adatok alapján tudják meghozni döntéseiket. A rendszerből bármely adat kinyerhető riportok és kimutatások formájában.

Gyártástervezés és optimalizálás

A mesterséges intelligencián alapuló tervezés biztosítja, hogy minden rendelés határidőre elkészüljön az optimális erőforrás felhasználása mellett.

Ügyvitel

Az Ügyviteli magába foglalja az Értékesítés, Beszerzés és a Pénzügy területét, így biztosítja az átfogó képet a vállalkozás folyamatairól.

Raktár és készletkezelés

A dSuite integrált részeként lehetőség van vonalkóddal kezelni a készleteket, így mindig a valóságnak megfelelő készletmennyiség látható rendszerben.

Folyamatszervezés
Work-Flow

A folyamatszervezés lehetővé teszi projektek kezelését a rendszerben, feladatok kiosztását és azok nyomonkövetését.

dSuite Galéria