DanubiSoft

Az ipari digitalizáció új arca

dSuite MES+

MES+ tökéletesen integrálható bármely már meglévő ERP rendszerrel, így könnyen illeszthető az üzleti folyamatokba. Az integrálhatósága révén képes kitölteni a termeléshez kapcsolódó szürke foltokat, kiegészítve és optimalizálva ezzel a vállalat működését. Emellett egyedileg testreszabható, így rugalmasan alkalmazkodik az egyedi igényekhez és kihívásokhoz, biztosítva az átlátható és hatékony működést.

Egyedülálló termeléstámogató eszközei

Végtelen hierarchiába
rendezhető táblák

Egyedileg megadható műveletek listája

Alternatív receptek megadása

Informatív és jól felépíthető receptúrák

Készlet, mint érték

Az innovatív raktárkezelés végtelen számú raktárstruktúrát kínál, egyedi és pontosan valós idejű adatokkal. 

Pontos készletinformációkat biztosít, lehetővé téve a vállalat számára, hogy mindig naprakész legyen a rendelkezésre álló készlettel kapcsolatban. 

A szigorú készletkezelés és a sarzskezelés funkciók segítenek abban, hogy a készlet mindig nyomon követhető legyen, optimalizálva ezzel a gyártási folyamatokat és minimalizálva a készlethiányok vagy túlkészletek kockázatát.

A gyártási folyamatok központi motorja

Az optimalizált működésének köszönhetően azonnal indítható, így gyors választ biztosít a felmerülő igényekre. Határidőtartó módon működik, biztosítva ezzel a stabil és megbízható teljesítményt, emellett magában hordozza a jövő irányába mutató technológiai lehetőségeket.

Új generációs megoldás a finomtervezés világában

Ez a rendszer kiemelkedően hatékony és modern megoldásokat kínál. Az optimalizált működésének köszönhetően azonnal indítható, így gyors választ biztosít a felmerülő igényekre. Határidőtartó módon működik, biztosítva ezzel a stabil és megbízható teljesítményt, emellett magában hordozza a jövő irányába mutató technológiai lehetőségeket.

A választás szabadsága - döntsön rugalmasan

Gyártástervezés mesterséges intelligenciával

Manuális

A tervezés első szintje, amely lehetővé teszi a műveletek manuális (drag & drop) áthelyezését a költségek és a technológiák figyelembe vétele mellett.

Heurisztikus

A heurisztikus ütemezés egy előre lefektetett szabályok mentén történő tervezést jelent, melynek eredménye egy hatékony és megvalósítható terv néhány másodperc alatt.

Gépi

A harmadik szinten már egy mesterséges intelligencia által, egyéni szempontrendszer és költségek alapján optimalizált tervet kapunk.