DanubiSoft
New business partners

Ha gyártásról van szó, akkor DanubiSoft

Cégünk a kezdetek óta a termelésirányítás digitalizálásával, újabb és újabb funkciók fejlesztésével foglalkozik, hogy minél több iparág számára biztosítson megoldást a dSuite rendszerrel. A több, mint 20 év alatt lehetőségünk volt elmélyülni több iparágban, melyekhez egyedi iparági megoldásokat fejlesztettünk.

Megoldásainkat számos iparágban használják

Autóipar

Számos ügyfelünk közvetlen beszállítója az autóiparnak, így a dSuite rendszernek igen komoly elvárásoknak kell megfelelnie. A dSuite-ban megvalósítható a folyamatok teljes digitalizálása, a jogosultsági és felelősségi körök egyértelmű kialakítása, a teljes nyomonkövetés, ami a szigorú készletkezelésnek köszönhetően alapfunkció.

Fémmegmunkálás

A fémmegmunkálás az egyik leggyakoribb iparág a meglévő ügyfeleink körében, így rengeteg funkció épült be a rendszerbe, ami kimondottan ezen a területen tevékenykedő vállalkozások számára érdekes. Alternatív gépek, alternatív anyagok kezelése a receptekben, egyedileg paraméterezhető műveletek, futási selejtek kezelése.

Összeszerelés

Az összeszerelési tevékenységet végző cégeket leginkább az emberi erőforrás optimális tervezésében tudjuk segíteni. Támogatjuk a gyártás és tervezés olyan eseteit, amikor a legtöbb művelet több ember által párhuzamosan végezhető egy időben. Ezen kérdések kezelésére a dSuite-ban sok funkció áll rendelkezésre.

Fröccsöntés

Az ügyfeleink egy része fröccsöntéssel foglalkozik, így a dSuite rengeteg hasznos funkciót kapott, amivel konkrét iparági megoldást tudunk biztosítani a fröccsöntő cégek számára. Ilyen megoldások pl: a többfészkes szerszámok kezelése a gyártástervezésnél, átállási szabály szerkesztő, a hulladékkezelés, alternatív technológiák kezelése.

Fóliagyártás

A DanubiSoft fóliagyártásra készített iparági termékében elérhető egy speciális recept-editor, ami a folyamatos gyártás dinamikusan változó komponenseit kezeli rugalmasan. Az Iparági megoldás részeként rétegenként külön egyedi receptúra alakítható ki, ami egyszerűen módosítható az alapanyagok függvényében, akár a gyártásban történt beavatkozások után is.

Egyedi gyártás

Bár az egyedi gyártás szoftveres támogatása nehezebb, ennek ellenére a dSuite-ban számos olyan funkció található, amely az egyedi gyártók számára is megoldást kínál. Többek közt: Egyedi termékekre vonatkozó ajánlati kalkuláció, Sablon receptek (egyedi gyártási technológiák gyorsabb létrehozása) , Időalapon működő projektkezelés és gyártáskövetés